Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Poliția Română, acțiune de plantare a copacilor în Săptămâna Verde

Planeta noastră, Pământul, ne oferă atât de multe resurse neprețuite, iar copacii sunt unul dintre cele mai valoroase daruri pe care le avem. Ei produc oxigen, absorb dioxidul de carbon și furnizează habitat pentru o varietate de specii de plante și animale.

Fiecare gest mic, precum plantarea unui pom, contează și poate avea un impact semnificativ asupra mediului și comunității noastre.

La data de 27 aprilie, 20 de polițiști gorjeni au schimbat, pentru câteva ore, activitățile curente, cu o activitate de plantare a 70 de puieți, pe raza localității Baia de Fier, într-o zonă propice dezvoltării lor.

Polițiștii au plantat fiecare puiet, cu grijă și cu îndrumarea reprezentanților Direcției Silvice Gorj, cu speranța că, peste câtiva ani, aceștia să se dezvolte în copaci înalți și viguroși.

Prin activitatea desfășurată, polițiștii speră să încurajeze comunitatea în a proteja mediul înconjurător, a îndrăgi natura și a o ocroti în tot ceea ce fac.

Articole similare

Back to top button