Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Liderii CEO, discuții cu Burduja

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia au purtat mai multe discuții cu ministrul Energiei, Sebastian Burduja, prin care îi solicită acestuia prelungirea activității. Liderii de sindicat susțin că au primit confirmări că planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia va fi prelungit cu încă doi ani.

Situația în care a ajuns Complexul Energetic Oltenia îi sperie pe angajații colosului energetic, care se tem că vor rămâne fără un loc de muncă. Energia pe cărbune intră tot mai greu pe piață, iar producția este în scădere. Unul dintre liderii de sindicat care a avut un schimb de mesaje cu Sebastian Burduja pe tema situației companiei spune că ministrul le-a dat asigurări că nu se va renunța la energia pe cărbune până în 2028.

Cu toate acestea, angajații colosului energetic nu au încredere în promisiunile făcute de ministru și așteaptă un document oficial care să ateste că CEO va funcționa în continuare.

Închiderea Complexului Energetic Oltenia ar lăsa fără loc de muncă mii de angajați.

Complexul Energetic Oltenia livrează din ce în ce mai puțină energie și, de cinci luni, conducerea companiei nu mai poate asigura nici salariile angajaților. Salariații au fost înștiințați că vor fi trimiși acasă, în concediu fără plată, pentru că CEO livrează energie echivalentă unui singur grup, respectiv sub 400 MW.

Articole similare

Back to top button