Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Descoperire șocantă pe mormântul tatălui

Descoperire șocantă pe mormântul tatălui. În plină campanie electorală, candidatul PNL la primăria Târgu Jiu, Iulian Popescu, a avut parte de o descoperire șocantă. Chiar pe racla tatălui, a descoperit un bilețel de amenințare. Candidatul nu se lasă intimidat de aceste jocuri și transmite că își va duce la bun sfârșit ideile bune pentru comunitate.

Iulian Popescu, candidatul Partidului Național Liberal la primăria Târgu Jiu, a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care a vizitat mormântul tatălui său, care împlinise 26 de ani de la trecerea în neființă. Iulian Popescu merge adesea la racla tatălui, dar la ultima vizită a avut parte de un șoc. Un bilet de amenințare i-a fost lăsat pe mormântul tatălui.

Iulian Popescu nu se lasă intimidat de aceste jocuri politice și își dorește să ducă la bun sfârșit proiecte bune pentru cetățenii municipiului, reședință de județ.

Candidatul va apela la instituțiile statului pentru a se asigura că astfel de gesturi nu vor mai apărea în viitor.

Articole similare

Back to top button