Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Elevi premiați la olimpiade naționale

Elevii Liceului de Arte din Târgu Jiu au obținut numerose premii la olimpiade naționale organizate în cadrul tuturor specializărilor din cadrul liceului. Ultimul concurs la care au participat elevii a fost unul extrem de complex, iar copii s-au pregătit intens pentru a fi în fruntea clasamentului.

Cu multă muncă și ore bune de repetiții, elevii au obținut numeroase premii la olimpiade naționale. Elevii Liceului de Arte Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu au adus acasă medalii, premii și mențiuni de la olimpiadele naționale. Unitatea de învățământ a avut participanți la olimpiadele naționale de Arte vizuale, Muzică și Arta actorului. Profesorii i-au susținut și îndrumat.

Olimpiadele naționale au fost complexe.

Elevii s-au bucurat de participarea la aceste competiții obținând premiul doi și trei.

La Piatra Neamț s-a desfășurat faza națională a olimpiadei de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artelor, unde s-a obținut premiul mențiune de către eleva clasei a XI-a la specializarea Grafică. Pentru obținerea acestui premiu s-a pregătit intens alături de profesorii săi coordonatori.

Conducerea liceului este alături de elevi și îi susține în tot cee ace fac.

Nu sunt singurele premii pe care elevii le-au obținut. Aceștia vor mai participa și la viitoarele olimpiade naționale.

 

Articole similare

Back to top button