Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Soluții pentru salvarea CEO

Președintele Partidului Național Liberal Gorj vrea să salveze mineritul și energia din județ. Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean a precizat că în cazul în care va câștiga alegerile va face un parteneriat cu Complexul Energetic Oltenia pentru revigorarea companiei. Ion Iordache susține că are soluții pentru ca entitatea energetică să nu își închidă porțile deoarece mii de oameni vor rămâne pe drumuri odată cu închiderea capacităților pe cărbune.

Senatorul Ion Iordache, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, are planuri mărețe pentru dezvoltarea județului. Acesta susține că închiderea mineritului și a termocentralelor va însemna un dezastru economic și social pentru județ și vrea să revigoreze activitatea companiei energetice.

Senatorul Ion Iordache s-a arătat în nenumărate rânduri nemulțumit de conducerea companiei, despre care spune că nu îi interesează soarta entității energetice.

Articole similare

Back to top button