Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Lupii lui Calancea, spectacol la Târgu Jiu

Festivalul Rhabon Fest s-a încheiat cu un spectacol impresionat al trupei Lupii lui Calancea. În încheierea spectacolului, a fost organizat și un eveniment cu drone care au luminat cerul.

Toți spectatorii au fost bucuroși și au fost placut impresionați de acest festival din Parcul Narciselor, însă mulți dintre ei au venit în special pentru concertul Lupii lui Calancea și pentru a vedea spectacolul cu drone. Trupa „Lupii lui Calancea” a făcut spectacol pe scena din Târgu Jiu. Seara s-a încheiat cu un spectacol pe cer făcut de cele 200 de drone.

Festivalul s-a încheiat duminică, 12 mai. În ultima zi a festivalului, au fost prezentate dansuri antice și lupte daco-romane. Înainte de ceremonia de încheiere a festivalului , a avut loc și „Bătălia Finală”. Mii de spectatori au participat la acest festival și mulți copii au fost fascinați de tradițiile care se petreceau în trecut.

 

 

 

Articole similare

Back to top button