ActualitateCulturaFără categoriePentru indexPoliticaSliderSocial

DNA-ul, alertat de afacerile murdare din PSD Gorj. Firma fiicei lui Tașcău, tun de 87 miliarde lei vechi la Primăria Arcani. Cosmin Popescu laudă contractul cercetat de DNA

Cu numai o lună în urmă, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău, a obținut un contract de 1,7 milioane euro, adică 87 miliarde lei vechi, de la primarul Aristică Coiculescu, proaspăt trecut de la PNL la PSD. Contractul vizează refacerea școlii din Arcani și este în mod evident supraevaluat.

Tașcău a primit această lucrare de la noul său coleg din PSD, pe firma S.C. ITM S.R.L., deținută și administrată scriptic de fiica sa, Giurea Iulia Maria, o profesoară fără nicio legătură cu domeniul construcțiilor.

Tașcău a fost atât de sigur pe el, că nu poate ajunge în atenția procurorilor anticorupție, încât în documentația depusă la Primăria Arcani pentru adjudecarea acestui contract fabulos pe firma fiicei sale și-a trecut numărul de telefon personal.

Mai mult, adresa de e-mail declarată de firma fiicei lui Tașcău este utilizată, de fapt, tot de vicepreședintele Consiliului Județean. Adresa respectivă încă apare pe SICAP la toate achizitiile publice efectuate de CNTV, condus pana in 2020 de acelasi Dorin Tascau.

De aceste ilegalitati nu este strain deloc nici Cosmin Popescu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, care s-a deplasat zilele trecute la Arcani, special pentru a lauda această licitatie vădit ilegală.

 

09:05 Șeful CJ Gorj vizitează primarii. Ce a găsit la Arcani

Articole similare

Back to top button