Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Zona gării din Târgu Cărbunești, dată uitării

Zona gării din Târgu Cărbunești, unul dintre cele mai importante puncte din oraș, a fost dată uitării. Zona în care în trecut funcționau mai multe fabrici și de unde locuitorii își câștigau existența a ajuns în paragină. Imaginea cu ruinele rămase este una dezolantă.

Mai multe zone din județul Gorj au ajuns ruine. Clădirile în care sute de oameni își desfășurau activitatea sunt acum niște clădiri goale, care mai au puțin și se prăbușesc. Acesta este și cazul fabricilor din Târgu Cărbunești. Zona gării, care în trecut era un furnicar de oameni, acum este pustie și dată uitării.

Deputatul USR Radu Miruță și candidatul la primăria Târgu Cărbunești, Ionuț Giubalcă, își doresc remedierea acestei situații.

Zona Gării din Târgu Cărbunești a devenit o ruină. Candidații pentru funcția de primar și-au pregătit proiectele de modernizare în care sunt incluse și clădirile din această zonă. Actualul primar, Dănuț Birău, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere referitor la această situație.

Articole similare

Back to top button