ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

PNL Gorj și-a depus candidaturile

Partidul Național Liberal Gorj și-a înscris oficial candidaturile pentru Primăria Târgu Jiu și pentru Consiliul Județean Gorj. Iulian Popescu va intra în cursa electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu, iar președintele PNL Gorj, Ion Iordache, va candida pentru șefia Consiliului Județean. Liberalii intră în campania electorală optimiști și spun că sunt pregătiți să aducă schimbarea de care județul are nevoie după alegerile din 9 iunie.

Zeci de liberali gorjeni i-au însoțit pe președintele Ion Iordache și Iulian Popescu la înscrierea candidaturilor. Alături le-au fost și primarii localităților în frunte cu Robert Filip, alesul local din Rovinari.  Primul care și-a depus candidatura a fost Iulian Popescu.

Apoi, liberalii au mers la Biroul Electoral Județean, unde liderul PNL Gorj și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.

Președintele PNL Gorj și candidatul pentru șefia Consiliului Județean Gorj a declarat că echipa liberală este pregătită să aducă schimbarea de care județul are nevoie.

Candidatul PNL pentru Primăria Târgu Jiu, Iulian Popescu, a ținut să precizeze că după 9 iunie, municipiul va fi deschis pentru investiții.

Prezent a fost și Nelu Pavel, liderul romilor. La sfârșitul săptămânii trecute,  PNL Gorj a semnat un protocol de colaborare pentru alegerile din 9 iunie cu Partidul Romilor.

Tot astăzi au fost depuse și listele pentru Consiliul Județean Gorj și pentru Consiliul Local Târgu Jiu. Mâine este ultima zi de depunere a candidaturilor.

Articole similare

Back to top button