Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Vrea să termine ce a început 

Gigel Jianu, candidatul PNL la Primăria Motru, vrea să continue ce a început în oraș în timpul în care a fost primar. Jianu spune că a lăsat multe proiecte în mandatul trecut, a obținut finanțări, dar actuala administrație nu a reușit să le folosească, ba mai mult a renunțat la finanțări.

Candidatul la Primăria Motru din partea PNL, Gigel Jianu, spune că în mandatul trecut a obținut o finanțare de 2,3 milioane de euro pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Colegiului Tehnic. Finanțarea s-a obținut în aprilie 2020, iar actuala administrație nu a continuat proiectul. Ba mai mult, a semnat că renunță la finanțare.

Totodată, Gigel Jianu spune că, în luna iulie 2019 ,a semnat contractul pentru finanțare unui ambulatoriu nou și extinderea celui vechi, iar acum, în mai 2024, este finalizat doar în proporție de 35 %. Fonduri europene pierdute și diferența va trebui să fie acoperită cu banii de la bugetul Primăriei.

Gigel Jianu a fost primar al municipiului Motru în perioada 2016-2020.

Articole similare

Back to top button