Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Bursa locurilor de muncă

Mii de persoane în căutarea unui loc de muncă! Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Gorj a organizat bursa generală a locurilor de muncă în clădirea din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi”. Au participat angajatori din toate domeniile, oferind astfel peste 700 de locuri de muncă disponibile.

Această acțiune reprezintă o oportunitate pentru toți cei interesați să cunoască mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă și pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale.

Au fost contactați în vederea participări la bursă 151 de agenți economici.

În ziua desfășurării bursei locurilor de muncă au fost prezenți 58 de agenți economici în diverse domenii de activitate.

De altfel, au fost prezente peste 1000 de persoane interesate în găsirea unui loc de muncă.

Obiectivul principal l-a costituit creșterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă prin colectarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacțiunii directe dintre angajatori și solicitanți.

Articole similare

Back to top button