Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

DGASPC Gorj cumpară un nou teren

DGASPC Gorj cumpără un nou teren pentru a construi o casă de tip familial. Instituția organizează în data de 19 iunie o licitație în vederea cumpărării de la persoane fizice sau juridice a unei suprafețe de teren intravilan. Acesta trebuie să măsoare minimum 1.200 de metri pătrați, cu un front stradal de 20 de metri liniari. Terenul trebuie să fie situat în municipiul Târgu Jiu sau localități componente municipiului Târgu Jiu.

DGASPC Gorj va construi o casă de tip familial pentru copii, cu o capacitate de furnizare de servicii sociale de 12 locuri/casă, regim de înălțime-parter, cu suprafața construită /desfășurată la sol de 370 mp.

DGASPC Gorj v-a construi pe acest teren o casă de tip familial.

Sursa de finanţare este bugetul propriu al DGASPC Gorj pe anul 2024, valoare estimate este de 500.000 lei cu TVA. Ofertantii trebuie să depună oferta în plic închis până la data 19.06.2024 ora 11.00, ofertă care să conțină toate documentele solicitate în caietul de sarcini și formularele din documentație.

 

Articole similare

Back to top button