Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Poliția Locală, instrument de manipulare a primarului Marcel Romanescu

În ciuda presiunilor făcute de Autoritățile Locale, evenimentul dedicat copiilor continuă, iar din câte se pare jocurle politice nu încetează nici măcar atunci când este organizat un eveniment dedicat copiilor, prin urmare Marcel Romanescu a încercat să anuleze  petrecere organizată pentru copii cu ocazie Sărbătorilor Pascale. Avand în vedere presiunile făcute de Autoritățile Locale se pare că edilul municipiului Târgu Jiu nu îi plac copiii precum nici celor de la Poliția Locală.

Evenimentul ,, Căutarea comorii de Paște,, a continuat și se organizează an de an încă din 2019, iar astăzi a adunat mii de copii alături de părinți, care s-au bucurat de toate surprizele și jocurile pregătite de organizatori acestei petreceri în aer liber.
La petrecerea din Parcul Coloanei Infinitului sunt prezente mascote și personaje din desene animate, copiii având parte pe lângă tobogan gonflabil, de diferite jocuri interactive pentru a găsi ouă de ciocolată. Totul a fost pus la dispoziția copiilor prezenți la eveniment.


Articole similare

Back to top button