Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Sătui de promisiuni deșarte

Promisiuni deșarte pentru cetățenii unei comune din Gorj. Autoritățile locale din comuna Bălești se chinuie să construiască o centură ocolitoare a localității de ani buni, însă lucrările bat pasul pe loc. Șoseaua a fost prevăzută pentru decongestionarea traficului rutier numai că a rămas în același stadiu. Administrația locală repetă aceeași promisiune că drumul va fi asfaltat la fiecare patru ani, însă rezultatele întârzie să apară.

Șoseaua care ar trebui să scape locuitorii de ambuteiaje rămâne la stadiul de planuri, iar administrația promite mereu că va fi asfaltată, dar nici urmă de asfalt. Cei care tranzitează acest drum lasă dâră de praf în urma lor, asta spre disperarea locuitorilor care stau în acestă zonă. Consilierul local din Bălești, Daniel Horcea, critică primarul despre care spune că nu a fost în stare, în două mandate, să finalizeze această investiție.

Daniel Horcea susține că oamenii se plâng că primesc doar promisiuni electorale.

Primarul comunei Bălești s-ar bucura și el ca localitatea pe care o conduce să aibă o centură ocolitoare, dar nu face nimic în acest sens.

Din 2012 primesc locuitorii promiuni că varianta de ocolire a comunei va fi asfaltată.

Articole similare

Back to top button