Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSănătateSliderSocialUltima ora

Vești bune pentru angajații CEO

Vești bune pentru cei 1800 de angajați din cadrul Complexului Energetic Oltenia care au contracte pe perioadă determinată. Președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, dă asigurări că vor fi prelungite contractele salariaților.

Președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, dă asigurări că vor fi prelungite contractele celor 1800 de angajați din Complexului Energetic Oltenia încadrați pe perioadă determinată. Constantin Mitrescu afirmă că vor fi prelungite contractele celor 1800 de angajați, care expiră, în luna iunie, cel puțin până la sfârșitul anului. Președintele Sindicatului afirmă că e nevoie de cei 1800 de noi angajați în cadrul Complexului Energetic Oltenia, companie aflată pe un plan de închidere de capacități, pentru că societatea se confruntă în paralel și cu un val de pensionări. De asemene, Liderii sindicali ar fi cerut, la ultima întâlnire cu ministrul Energiei, Sebastian Burduja, ca prelungirea să fie mai mare de 6 luni, așa cum a fost până acum. Cei 1800 au fost angajați în companie în anul 2022, pe fondul crizei energetice generate de războiul din Ucraina. De atunci, contractele de muncă le-au fost prelungite din 6 în 6 luni. În luna august, înainte să intre în vigoare noua lege a pensiilor, ar urma să se pensioneze încă 1000 de salariați. Cei 1800 de noi angajați din cadrul CE Oltenia nu vor beneficia de salarii compensatorii în caz de concedieri colective. Conducerea companiei le poate înceta contractele de muncă fără să le acorde niciun ban.

Articole similare

Back to top button