Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Maraton jurnalistic la Gorj Tv

Maraton jurnalistic la Gorj TV! Urmează o lună intensă, o lună care vă va ajuta să decideți viitorul unui județ pentru următorii patru ani. Gorj TV aduce în fața dumneavoastră cei aproape 5.000 de candidați din județ. Candidați pe care dumneavoastră cetățenii trebuie să îi cunoașteți pentru că ei sunt cei care pe 9 iunie vă cheamă la urne să îi votați și să vă exercițați totodată dreptul constituțional de vot.

Teleziunea Gorj TV se implică în campania electorală pentru alegerile din data de 9 iunie. Gorj TV va informa cetățenii despre activitățile pe care le desfășoară competitorii electorali în această perioadă pentru că NE PASĂ. Așadar, începând de luni, de la ora 13:00, vom veni în fața dumneavoastră și vom prezenta fiecare candidat la funcțiile de primar în fiecare localitate din județul Gorj. Tot în cadrul emisiunii “Studioul Politic” de la ora 13:00 și de la ora 19:00, vom afla care sunt planurile celor care candidează pentru președinția Consiliului Județean Gorj, dar vor vedea și ce activități au în campania electorală și aspirații la funcțiile de consilieri locali și județeni. Programul Gorj TV nu se încheie aici. De la ora 20:00, cetățenii sunt invitați să urmărească emisiunea “Gorjul Votează”. În cadrul acestei emisiuni vor avea loc cele mai importante dezbateri politice. Nu ratați nici știrile de la ora 12:00 și de la ora 18:30. Vom avea două segmente de informații politice. Așadar, Gorj TV vă ține la curent cu activitățile desfășurate de cei circa 5000 de candidați înscriși la alegerile locale din 9 iunie.

Articole similare

Back to top button