Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

În siguranță, alături de jandarmii gorjeni

În perioada 10-12 mai, jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările cultural – artistice și sportive care se desfășoară pe raza județului Gorj după cum urmează:
– în Piața Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu: Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Națiunilor Unite și Ziua Europei
– la Rhabon Fest în Piața Prefecturii și Parcul Narciselor din municipiul Târgu-Jiu
– la Zilele Comunei Runcu, la Hora satului și Festivalul Maria Apostol
– la Hora de sâmbăta Luminată la Peștișani
– la partida de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CSO Turceni și CS Gilortul Tg-Cărbunești
– la sărbătoarea Narciselor în Preajba
– la meciul de baschet masculin de la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu dintre echipele CSM Tg-Jiu și ABC Laguna București
Recomandăm participanților la aceste evenimente publice să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat și să evite conflictele de orice fel, să manifeste o atenție deosebită copiilor iar dacă observă persoane care au un comportament antisocial, să se adreseze forțelor de ordine.
Și în acest weekend jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana, sunt pregătiți să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană. Totodată vă rugăm să respectați prevederile legale privind activitățile de picnic, să aruncați deșeurile doar în locurile prevăzute pentru reducerea impactului negativ asupra mediului.
În această perioadă vor continua acțiunile pentru protejarea fondului piscicol și respectării măsurilor de prohibiție în zona habitatelor piscicole naturale din județul Gorj.

Articole similare

Back to top button