ActualitateSliderSocialUltima ora

Apă, canalizare, iluminat modern și stații de încărcare electrice în Căpreni

În localitatea Căpreni se derulează în momentul de față lucrări la un pod ce trece peste râul Amaradia, pod cu o lungime de 72 de metri. Emil Cătănoiu, primarul localității, declară că realizarea acestui pod era necesară pentru a-i scuti pe cetățenii satului Aluniș de a ocoli 6 km pentru a ajunge în centrul comunei. Edilul speră că două luni mai târziu, lucrările să se finalizeze.

Pe partea de infrastructură rutieră, Cătănoiu a declarat că în momentul de față mai există în localitate drumuri neasfaltate. De asemenea, a vorbit despre introducerea rețelei de apă și canalizare în satul Bulbuceni.

În ceea ce privește iluminatul public, se află în derulare un proiect ce presupune înlocuirea tuturor lămpilor de iluminat cu unele de tip led, contribuind astfel la realizarea unui sistem de iluminat modern în comuna Căpreni. Autoritățile locale așteaptă și speră să primească finanțare și pentru amenajarea unor stații de încărcare electrice în localitate. Cătănoiu a declarat că în viitor, autobuzul școlar va fi unul electric.

Articole similare

Back to top button