SliderSocialUltima ora

Un șofer – trei infracțiuni

Un tânăr din Samarinești a plecat la plimbare pe străzile din municipiul Motru fără să fie conștient la ce pericol expune atât integritatea sa cât și pe ceilalți participanți la trafic.  Barbatul în varsta de 21 de ani a fost suprins de oamenii legii conducând pe strada Parcului din municipiul Motru, săvârșind nu una, ci trei infracțiuni la regimul rutier.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 21 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Cu toate acestea, nu s-a sfiit să se urce la volan. Poate și alcoolul i-a dat curaj să recurgă la un astfel de gest. Testat cu aparatul etilotest, a reultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, tânărul a fost condus la spitalul din Motru, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

Infracțiunile nu se opresc aici. Se pare că și mașina pe care cel în cauză o conducea avea probleme. Mai exact, plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului aveau numere false.

Pentru cele 3 infracțiuni constatate, tânărul șofer a fost „premiat” cu 24 de ore de reținere în arestul IPJ Gorj. Bonus, s-a ales și cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, cu număr fals de înmatriculare, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere.

În cursul zilei de astăzi, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Articole similare

Back to top button