ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Mită electorală la Mătăsari

A început mita electorală în județul Gorj. După primarul din Turburea care a împărțit prin sate, pungi cu alimente, a venit rândul primarului din Mătăsari. Alesul a fost surprins de reprezentanții USR când cerea voturi în schimbul unor alimente. Gorjenii recunosc că, în anii trecuți, în momentul în care au intrat în cabina de vot, au pus ştampila pe candidatul care le-a oferit mită electorală.

,, Azi, la Mătăsari, primarul PSD-Gașpar, a adunat consilierii locali PSD in curtea primariei si a impartit plase cu alimente doar anumitor oameni carora le cerea votul la alegerile locale. La aparitia consilierilor locali USR, s-a spart distribuirea mitei, au fugit toti cu gluga pe cap si-au lasat plasele neimpartite inca, in curtea primariei.

Suntem in anul 2024, iar PSD Gorj tot cu plasa cauta increderea oamenilor. Asta e reteta unui judet tinut in subdezvoltare!

De 30 de ani judetul asta e din ce in ce mai depopulat, populatia mai captiva in pixul politicienilor, iar PSD Gorj tot cu plasa de ulei ne arata ca are de gand se ne duca pe culmile succesului.

Daca PSD Gorj crede ca prin astfel de metode ramane stapan in acest judet, le transmit urmatorul mesaj: domnilor, vremea unor astfel de metode a trecut, iar odata cu ea, si dumneavoastra. Asta va este masura competentei: plasa cu mita electorala pentru niste oameni care au ajuns amarati in urma modului in care v-ati batut joc de acest judet.”, a transmis Radu Miruță, președintele USR Gorj.

Articole similare

Back to top button