ActualitateSliderSocialUltima ora

Rafila critică spitalul din Târgu Jiu

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății a abordat recent situația spitalului din Târgu Jiu. Ministrul a subliniat că problemele de la unitatea medicală trebuie remediate urgent și chiar crede că este nevoie de construirea unui spital nou în județ. Rafila spune că unitatea medicală este veche și este esențial să se ia măsuri pentru modernizare. Alexandru Rafila a mai subliniat că județul Gorj trebuie să fie înscris pe lista județelor în care vor fi construite spitale noi din împrumutul acordat de Banca Europeană de investiții și să existe o construcție nouă.

 

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila consideră spitalul unul vechi și lipsit de dotări și declară că se vor depune eforturi pentru a beneficia de facilitățile necesare pentru a oferii servicii medicale de calitate. Avariile spitalului au atras atentia ministrului Sănătății care se teme ca actul medical ar putea fi influentat de aceste probleme. Și cetățenii se tem de cele întâmplate și speră că se va face ceva la spital.

 

În ultima perioada unitatea medicală s-a confruntat cu mai multe avarii la instalația electrică. Reprezentanții unității medicale nu știu cu exactitate motivul pentru care apar mai mereu aceste pene de curent. Este de menționat faptul că în sălile de operație a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a început să plouă. Este vorba despre secția Chirurgie 1, acolo unde apa s-a infiltrat în blocul operator.

Articole similare

Back to top button