Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Gorjul are un echipament de salvare unic în țară

Echipament unic în țară, deținut de salvamontiștii gorjeni. Salvamont Gorj se remarcă prin utilizarea unui echipament unic de salvare subacvatic, folosit deja la trei intervenții cu succes. Prin astfel de inițiative, Salvamont Gorj demonstrează că este mereu activ și răspunde cu promptitudine solicitărlor de siguranță publică.

Noul echipament include tehnologie avansată și echipamente de scufundare, oferind salvatorilor ajutorul necesar de a identifica și accesa zone subacvatice dificile, dar și de a identifica rapid amprenta umană în ape, la diferite adâncimi.

Aparatul a fost aciziționat în urmă cu un an, iar cu ajutorul acestui echipament specializat, echipele au reușit să efectueze cu succes trei operațiuni de salvare subacvatică.

Acesta a fost esențial în intervențiile în care echipajele Salvamont Gorj a reușit să salveze persoane aflate în pericol.

Citește și : Sfaturi pentru pomicultori

Citește și : Măsuri dure pentru traficanții de droguri

Citește și : Digitalizarea fiscală, tot mai aproape

Articole similare

Back to top button