Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Anticiclonul va ajunge în Gorj

Perioadele răcoroase din timpul verii sunt întotdeauna binevenite, oferind o gură de aer proaspăt în lunile toride. Cu toate acestea, de această dată, nu vom avea prea mult timp să ne bucurăm de răcoare. Începând de astăzi, aerul cald va cuprinde treptat toată România. Din weekend, un anticiclon va avansa dinspre sud, aducând vreme caldă și însorită în județul Gorj și în restul țării, fără precipitații. Temperaturile vor varia între 28 și 35°C, cu o tendință de creștere de la o zi la alta. Valul de căldură se va intensifica pe parcursul săptămânii viitoare, mercurul din termometre atingând și depășind pragul de caniculă în sud și, local, în vest și nord-est, inclusiv în Gorj.

Cea mai intensă căldură se va resimți în sudul Munteniei și al Olteniei, unde temperaturile vor urca până la 38 – 39°C. Această perioadă de caniculă ar putea să se prelungească până dincolo de mijlocul lunii, afectând semnificativ confortul termic și necesitând măsuri de protecție adecvate pentru a face față temperaturilor ridicate.

 

Articole similare

Back to top button