Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Măsuri dure pentru traficanții de droguri

Măsuri mai dure pentru traficanții de droguri. Nu mai este străin pentru nimeni că fenomenul drogurilor a luat amploare. Tot mai mulți tineri ajung să cadă pradă influențelor negative. Poate din dorința de a încerca ceva nou, ori din dorința de a fi la modă, tinerii încearcă substanțele de care mai târziu devin dependenți. Acest fenomen a scăpat de sub control, iar autoritățile vin cu legi aspre pentru a reduce numărul consumatorilor.

Lupta împotriva drogurilor devine tot mai urgentă, iar tinerii devin tot mai vulnerabili în fața substanțelor interzise. Autoritățile continuă să ia măsuri pentru a combate acest fenomen. Ministrul Justiției a vorbit despre măsurile care au fost luate pentru combaterea traficului de droguri.

Specialiștii vorbesc despre acest fenomen ca fiind deja o normalitate. Tinerii ajug în cabinetele psihologului la îndemnul părinților.

Autoritățile trag un semnal de alarmă și îndeamnă familiile care observă un comportament ciudat al copilului să vorbească cu el sau chiar să meargă la psiholog pentru a cere ajutor.

Articole similare

Back to top button