Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Digitalizarea fiscală, tot mai aproape

Digitalizarea fiscală, tot mai aproape de finalizare. Una dintre cele mai mari probleme este gestionarea şi analiza cantităţii uriaşe de date. Pentru a combate această problemă, Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat că decontul de TVA va fi digitalizat. Sistemului e-TVA vine în ajutorul contribuabililor și ușurează legătura cu Ministerul Finanțelor și ANAF.


Bazat pe datele din e-Factura și e-Case de marcat, e-TVA va genera automat deconturi de TVA. Astfel, contribuabilii vor beneficia de un proces simplificat, iar autoritățile fiscale vor avea la dispoziție date mai precise, contribuind la lupta împotrivă evaziunii. Anunțul a fost făcut de Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

De la 1 iulie acest proiect va fi implementat și astfel toți cei așteaptă decontul de TVA vor avea parte de un proces digital. Prin intermediul sistemului digital, firmele pot acum completa și transmite deconturile de TVA într-un mod mai rapid.

Citește și : Gorjul are un echipament de salvare unic în țară

Citește și : Sfaturi pentru pomicultori

Citește și : Măsuri dure pentru traficanții de droguri

Articole similare

Back to top button