ActualitateSliderSocialUltima ora

Program de sărbători la Gorj TV

Ne aflăm în preajma Ajunului Crăciunului și urmează 3 zile de sărbătoare, de vacanță. Ce este mai frumos în această perioadă decât să petreci timp de calitate cu familia sau cu oameni dragi sufletului? Pentru acest lucru echipa Gorj TV v-a pregătit 3 zile cu colinde, spectacole și emisiuni.

De mâine, 24 decembrie, începem dimineața cu o serie de colinde românești, de îndată ce terminați de împărțit pițărăii. Urmează concertul “A boy a girl”, după care aflăm de la un cabanier experimentat cum își petrec turiștii sărbătorile în stațiunile montane. Continuăm cu o serie de colinde și cu spectacolul concert al celebrului țambalist Marius Mihalache, până în jurul orei 12:30 când elevi talentați ne prezintă Crăciunul de odinioară, printr-o serie de activități la Curtișoara. De la ora 14:00 petrecem românește cu muzica noastră populară până la ora 20:00 când vom urmări concertul lui Grigore Leșe.

Duminică, 25 decembrie, ne vom bucura de colindele de dimineață, iar de la ora 11:00 vom asista la Alaiul Obiceiurilor de Iarnă din Piața Prefecturii a municipiului Târgu Jiu. De la ora 14:00 sufletele ne vor fi încântate de Corala Academică a Filarmonicii Oltenia. Revenim la “Săftiția” – spectacolul inedit al lui Mihalache, la concertul lui Leșe și continuăm să petrecem românește.

Pentru ziua de luni, 26 decembrie, reluăm seria colindelor românești, străine și populare. Continuăm cu concertul “A boy a girl”, Corala Academică a Filarmonicii Oltenia și concertul lui Grigore Leșe.

Echipa Gorj TV vă urează sărbători magice, liniște în case și în suflet și un Crăciun de poveste alături de cei dragi inimii!

Articole similare

Back to top button