ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Lista de consilieri completată cu neamuri

Situatie ieșită din comun într-o localitate din Gorj! Primarul PSD și-a pus pe lista de consilieri tot neamul. Fiul, cumnatul, prieteni apropiati, cu toții se regăsesc pe lista de consilieri la alegerile din 9 iunie. Ilie Petroi, primarul din Aninoasa, recunoaște că a completat lista de consilieri cu rude și susține că nu vede nicio problemă în asta.

Candidatul PSD pentru Primăria Aninoasa a trecut pe lista candidaților pentru Consiliul Local mai multe dintre rudele sale. La o simplă privire pe lista cu care PSD candidează la Aninoasa, observăm că jumătate din aceasta e ocupată de neamuri. Fiul primarului, cumnatul alesului local Ilie Petroi, consiliera personală a primarului și copiii consilierilor locali care deja se află pe liste. Tot pe liste se regăsesc și angajați ai primăriei pe care Petroi o conduce, dar și șoferul de pe microbuzul școlar din localitate. Primarul recunoaște că aspiranții la funcția de consilier sunt rude cu el și nu vede o problemă în acest sens.

Ilie Petroi este primar al comunei Aninoasa și mai candidează pentru încă un mandat susținut de social-democrații gorjeni.

Articole similare

Back to top button