Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Fără categorie

Jubileul de aur, sărbătorit din nou

Tradiția continuă la Târgu Jiu. Chiar dacă încă ne aflăm în pandemie și pericolul infectărilor nu a trecut, municipalitatea a decis să organizeze în acest an Nunta de aur a târgujienilor. Astfel, cei care în acest an împlinesc minim 50 de ani de căsnicie vor fi sărbătoriți așa cum se cuvine.

În anii trecuți evenimentul se organiza în luna februarie, de dragobete. Cum situața epidemioigică nu a permis astfel de manifestări, autoritățile au decis să organizeze totul acum, când deja s-au adoptat o serie de măsuri de relaxare.

Primăria Târgu Jiu îi așteaptă pe cei care se iubesc de mai bine de jumătate de secol să depună dosarele până pe 13 august. Acesta va conține o cerere însoțită de cărțile de identitate și certificatul de căsătorie și va fi înaintat către registratura instituției. Evenimentul va avea loc pe 19 august.

Bazându-se pe participările din anii trecuți, autoritățile au pregătit un buget pentru 70 de cupluri. Cifra este estimativă. Dacă se vor înscrie mai mult de 140 de persoane,  se va face o rectificare. Dacă vor fi mai puține cupluri, banii vor fi redirecționați către alte evenimente.

Articole similare

Back to top button