Fără categoriePentru indexSliderSocialUltima ora

Bărbat reținut de polițiști după ce a fost prins fără permis

Ieri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Padeș, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere.

La data de 31 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au identificat în trafic, un ATV condus de o persoană de sex bărbătesc, care, la observarea echipajului de poliție, a efectuat manevra de întoarcere, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea sa, cu autospeciala de serviciu, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

După o urmărire de aproximativ 500 m, conducătorul ATV-ului a efectuat virajul la stânga, pe strada Aleea Macului, din satul Motru Sec, iar în capătul străzii a sărit de pe ATV în curtea unui imobil, continuându-și fuga, pe dealul ”Măgura”.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul care coducea autovehiculul are 21 de ani, este domiciliat în satul Motru Sec, din comuna Pades și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Articole similare

Back to top button