Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Fără categorie

Alcool și cai pe străzile din Târgu Jiu

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au desfășurat activități specifice pentru menținerea climatului de siguranță publică pe raza municipiului Târgu Jiu. În ultimele 24 de ore au constatat mai multe abateri de la normele de conviețuire socială atât în cartierele de locuințe, cât și în parcuri sau alte zone.

Astfel, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în cuantum de 2100 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, atât pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, cât și pentru tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote.

În jurul orei 01:30, polițiștii locali au fost sesizați, prin intermediul unui apel telefonic la Dispeceratul instituției, cu privire la deranjul public provocat de muzica utilizată la intensitate mare pe strada Panduri. Acolo avea loc o nuntă, iar organizatorul acesteia a fost sancționat contravențional.

Au mai fost depistate și deșeuri aruncate în locuri nepermise. Pe baza indicilor găsite la fața locului polițiștii au demarat procedurile legale de identificare a persoanelor care le-au abandonat.

În jurul orei 06:30 au fost depistate cabaline lăsate în libertate pe strada Narciselor, fiind anunțat în acest sens Serviciul Ecarisaj.

De asemenea, polițiștii locali au depistat o persoană căzută pe str. Victoriei, fapt pentru care au solicitat intervenția ambulanței.

Se pare că în sfârșit Poliția Locală “s-a pus pe treabă”, însă cel puțin deocamdată nu putem spera la liniște și ordine în municipiu. Pentru acest lucru este nevoie și de implicarea cetățenilor, prin a-i respecta pe cei din jurul lor și mai ales a da dovadă de spirit civic.

Articole similare

Back to top button