Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Angajații unei primării din Gorj, obligați să vină mai devreme la serviciu

Salariații unei primării din județul Gorj sunt obligați să vină mai devreme la locul de muncă. Din cauza caniculei, autoritățile locale din Bumbești-Pițic au luat decizia ca funcționarii să înceapă serviciul la ora 07. 00 și se încheie la ora 15. 00.

,, Având în vedere că în această perioadă sunt preconizate termperaturi caniculare cu un disconfort termic accentuat, conjunctură la care fac referire prin adrese oficiale și recomandări de măsuri preventive, și autoritățile noastre județene, așa cum se poate observa în imaginile de mai jos, pentru evitarea oricăror situații nedorite, autoritățile noastre locale au luat următoarele hotărâri:
1. „Ziua vârstnicilor”, din data de 29 iunie 2024, se va amâna în data de 1 octombrie 2024, atunci când seniorii noștri sunt sărbătoriți în mod oficial la nivel internațional și când termperaturile vor fi mai scăzute;
2. Începând de mâine, miercuri, 26.06.2024, programul de lucru în instituția noastră va începe la orele 07.00 dimineața și se va încheia la orele 15.00 după amiază, tot din cauza disconfortului termic creat de termperaturile caniculare. Cei dintre dumneavoastră care nu reușiți să vă încadrați în acest orar, puteți contacta autoritățile noastre locale, în persoana doamnei primar sau a domnului viceprimar, pentru ca problemele pe care le aveți de rezolvat să poată fi soluționate și după orele 15.00.”, a transmis Irina Cojocaru, primarul comunei Bumbești Pițic.

Articole similare

Back to top button