Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Budilică: Referendumul, o aberație! 

Robert Păiuși, în urma unor discuții cu persoanele apropiate, a luat decizia de a organiza un referendum pentru a-l demite pe primarul ales în urma alegerilor din 9 iunie. Ion Budilică, care a câștigat scaunul primăriei Stejari, susține că acest referendum este o aberație pentru că a câștigat detașat Primăria și majoritatea în consiliul local din Stejari.

Păiuși susține intr-un live pe rețelele sociale ca a luat decizia organizării unui referendum în urma unor discuții pe care le-a purtat cu multe familii din comună. Primarul social-democrat a fost învins, la alegerile locale din 9 iunie, de candidatul AUR, Ion Budilică, la o diferență de 113 voturi, dar consideră că nu locuitorii comunei au decis acest lucru ci persoanele care şi-au făcut vize de flotant. Primarul ales al comunei Stejari, Ion Budilică spune că acest referendum este o aberație și ca nu se va realiza.

Robert Păiuși și-a făcut și o machetă de promovare a referendumului, având o fotografie cu sigla PSD, deși, deocamdată, nu există vreo declarație a vreunui lider social-democrat că ar susține demersul primarului comunei Stejari.

Articole similare

Back to top button