Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Vești bune pentru fermieri!

Vești bune pentru fermieri! S-a terminat perioada de depunere a dosarelor pentru subvențiile de anul acesta și, în curând, fermierii vor primi ajutorul financiar acordat de stat. Îmbucurător este că anul acesta a crescut semnificativ suprafața de teren cultivată în județul Gorj. Chiar dacă numărul fermierilor a scăzut, interesul cultivatorilor nu s-a pierdut.

Fermierii gorjeni își vor primi în curând subvențiile acordate de stat. Anul acesta se observă o creștere semnificativă a suprafețelor de teren cultivate în Gorj.

În curând, se va începe depunerea dosarelor pentru segmentul apicol. Apicultorii sunt așteptați la sediul instituției pentru a se înregistra.

Campania de cereri APIA s-a închis pe 12 iunie, cu un nou record de suprafață înscrisă pentru plată. Față de anul de cerere precedent, fermierii au solicitat la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură un plus de peste trei mii de hectare.

Articole similare

Back to top button