Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Ce se întâmplă pe Plopilor?

Cartierul Plopilor din Târgu Jiu este în centrul atenției din cauza unei serii de plângeri exprimate de locuitori. Problemele principale includ excesul de semne de circulație care creează confuzie, parcările neregulamentare, și infrastructura inadecvată pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Rezidenții cartierului Plopilor susțin că numărul mare de semne de circulație amplasate pe străzile din zonă a creat confuzie și disconfort

Pe de altă parte, alți cetățeni cred că semnele sunt benefice, dar problema reală o reprezintă numărul mare de mașini parcate neregulamentar, care blochează căile de acces și trotuarele, agravând situația traficului.

Tot ei sunt nemulțumiți și de semafoarele din oraș, pe care pe unele le consideră benefice iar pe altele le consideră prost sincronizate, ceea ce duce la ambuteiaje frecvente și întârzieri.

Alți cetățeni stau cu indicatoarele rutiere chiar în fața geamului.

De asemenea, unele borduri au fost amplasate la un nivel care nu permite accesul persoanelor în cărucior cu rotile în zona respectivă. Trotuarele sunt extrem de înguste și, în unele cazuri, sunt presărate cu obstacole precum ţevi rămase uitate, ceea ce complică și mai mult mobilitatea. Aceste condiții fac dificilă traversarea pentru cei cu nevoi speciale dar şi a cărucioarelor cu copii.

Aceștia se mai plâng că autoritățile au pus trotuarele chiar lângă bloc.

Autoritaţile locale nu au putut fi contactate pentru un punct de vedere.

Vezi şi:

9 mai, parcări lângă trecere

Marcaje rutiere anapoda

Parcări lângă trecerile de pietoni

Articole similare

Back to top button