Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Candidații la alegerile locale

Algerile locale bat la ușă. Mai este puțin peste o lună până când cetățenii vor fi chemați la urne să-și exercite dreptul constituțional de vot. Cine sunt candidații care intră în cursa pentru președinția Consiliului Județean Gorj și pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, ne spune colega mea, Bianca Mălăescu. Bianca, te ascultăm, ești în direct!

Partidele politice au publicat listele oficiale cu candidații la Consiliul Județean Gorj. Nouă candidați își dispută șefia Consiliului Județean Gorj.  În următoarele momente vă voi prezenta numele fiecărui candidat, dar și a partidului politic pe care-l reprezintă. Și avem pentru Consiliul Județean următorii: Din partea AUR candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean este Adrian Zorlescu, un antreprenor din Târgu Cărbunești. Candidatul Alianţei Dreapta Unită este liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu. Acesta spune că vrea să dezvolte Gorjul printr-un proiect turistic, despre care afirmă că reprezintă singura alternativă atunci când se va închide Complexul Energetic Oltenia. Liberali au decis și ei cine va intra în cursa electorală pentru șefia Consiliului Județean Gorj. Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, și-a asumat candidatura. Iordache a motivat de ce a ales să între în “bătălie”: vrea să dezvolte județul pentru ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să plece peste hotare. Fostul prefect de Gorj, Marcel Iacobescu, candidează din partea Partidului Verde -Verzii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Din partea PSD, candidatul este Cosmin Mihai Popescu. Acesta ocupă funcția de președinte al Consiliului Judeţean din 2016. Popescu afirmă că dorește să continue pe acest drum. Din partea S.0.S. ROMÂNIA candidează Alexandru Marius Motohonu. La Primăria municipiului Târgu Jiu, nouă persoane și-au depus candidaturile, aspirând la fotoliul de primar al municipiului. Și avem: Din partea Partidului Social Democrat este Marcel Romanescu, primarul în exercițiu.  Din parte Partidului Național Liberal, Iulian Popescu – fostul Prefect al județului Gorj, care este hotărât să aducă schimbarea de care orașul Târgu Jiu are nevoie. Corneliu Răducan Morega, de la Alianța Dreapta Unită, formată din USR și PMP – este inginer și deține un cabinet de arhitectură. Din partea AUR este Ionelia Florența Priescu, Adrian Tudor Drăghici din partea Partidului Verde, Gabriel Coica din partea partidului SOS, Marian Cioplean din partea Partidului Umanist Social Liberal, Liviu Andrei din partea Aalianța Național Creștină. Pentru Primăria Târgu Jiu s-a înscris și un candidat independent, respectiv Marian Ciofîcă.

 

Articole similare

Back to top button