Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Iohannis a depus cererea de pensionare

Klaus Iohannis a depus cererea de pensionare. Președintele României invocă limita de vârstă și își dorește eliberarea postului de profesor de fizică pe care l-a ținut rezervat timp de peste 20 de ani. Din primele calcule făcute de specialiști, pensia președintelui va atinge valoarea de 9.000 de lei.

 

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la un colegiu național din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular. După o perioadă de peste 20 de ani în care postul a fost rezervat, acesta s-a eliberat pentru că președintele României a depus cerere de pensionare. Iohannis va avea o pensie de aproape 9.000 de lei.

 

Înainte de a devenit primar al Sibiului și președinte al României, Iohannis a predat fizică la un colegiu din Sibiu. După ce a preluat funcțiile politice, postul a fost blocat. Abia acum, în 2024, postul a fost deblocat după ce președintele României a depus o cerere de pensionare.

 

Articole similare

Back to top button