ActualitateSliderSocialUltima ora

Polițiștii gorjeni , la datorie

Polițiștii gorjeni sunt la datorie și vor interveni cu promtitudine, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, ori de câte ori situația o impune, astfel încât Sfintele Sărbători de Paște, să se desfășoare în condiții optime de siguranță, fără evenimente nedorite.

Pentru protejarea și siguranța cetățenilor și a prevenirii oricăror fapte de natură a destabiliza climatul corespunzător de ordine și liniște publică, polițiști de ordine publică, investigații criminale și rutieră, sprijiniți de luptătorii de la acțiuni speciale, sunt pregătiți să intervină prompt, cu profesionalism și fermitate la orice evenimente negative, în situații de urgență ori la solicitarea cetățenilor, fie că vorbim de apeluri 112 sau de sesizări din oficiu.

Pentru a nu fi victimele vreunei infracțiuni vă recomandăm să nu lăsați în autovehicul, la vedere, geanta, telefonul, portofelul sau alte bunuri de valoare, evitați conflictele pe cât posibil și nu vă lăsați copiii nesupravegheați.

Pe segmentul rutier, vă recomandăm să nu conduceți dacă ați consumat băuturi alcoolice ori substanțe psihoactive sau dacă vă aflați într-o stare de oboseală și, de asemenea, nu apăsați pedala de accelerație mai mult decât prevede legea, totodată adaptând permanent viteza la condițiile de drum.

Așadar, conduceți prudent și respectați normele legale rutiere, dar și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor planificate pe întreaga perioadă a minivacanței, vă recomandăm următoarele:
* Să manifestați răbdare;
* Să respectați indicaţiile forțelor de ordine și a organizatorilor;
* Să evitați implicarea în conflicte de orice natură;
* Să acordați o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje);
* Părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele incidente.

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, apelați numărul unic de urgenţă 112 sau adresați-vă celui mai apropiat echipaj de poliție ori jandarmerie.

Suntem la datorie pentru siguranța dumneavoastră!

Să aveți parte de sărbători binecuvântate și liniștite! Transmite IPJ Gorj.

Articole similare

Back to top button