Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

SJU Târgu Jiu, tot fără medici

Situație dificilă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde nu există medici, iar liniile de gardă pe mai multe secții sunt descoperite. Ambulanțierii au fost deja înștințați ca pacienții în stare gravă să fie direcționați spre spitale din alte oraşe din județ.

Cristi Aldescu, sindicalist în sănătate, trage un semnal de alarmă și spune că mâine Spitalul de Urgență din Târgu Jiu rămâne din nou fără medic de gardă pe secția Cardiologie. Situația este trasă la indigo și la Radiologie, unde trei zile nu a fost asigurată linie de gardă, iar la sfârșitul acestei luni, pe 30 aprilie mai exact, medicii vor face teleradiologie. În aceste condiții, sindicaliștii pun tunurile pe managerul unității medicale, pe care îl acuză că nu rezolvă problema crizei de personal din spital.

Și secția ORL va rămâne fără medici de gardă în data de 25 și 30 aprilie, dar și la Oftalmologie personalul este redus în 24 aprilie. În acest condiții,  pacienții nu vor avea de cine să fie consultați.

Articole similare

Back to top button