ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Pomeni electorale marca PSD! Vezi ce spune primarul Romanescu

Campania electorală este în toi la Târgu Jiu asta deși va începe oficial în câteva săptămâni. În acest weekend nu au lipsit întânlirile politice în locații neobisnuite, dar nici pomenile electorale. Dacă la sfârșitul săptâmânii, liderii PSD Gorj au organizat o întâlnire chiar la Primăria Târgu Jiu, ieri, mai mulți cetățeni din Târgu Jiu au fost „cinstiți” de către reprezentanții PSD Gorj cu o masă la o terasă din municipiu. Imaginile au ajuns în mediul online, iar internauții au criticat modul de desfășurare al campaniei electorale din acest an.

La dezmățul marca PSD a fost prezent și social democratul Andrei Udriștoiu, un apropiat al primarului Marcel Romanescu, delegat să,, omenească” cetățenii din zona Griviței. Au fost mese intinse, totul pentru a câstiga capital electoral. Jurnalistul Naricis Daju a descins la petrecerea din stradă.

După ce filmarea a făcută publică , pomana electorală a fost securizată cu o prelată, iar petrecerea de la restaurantul din Târgu Jiu s-a ținut cu ușile închise. Primarul Municipiului Târgu Jiu susține că nu este vorba de nimic politic ci doar de o acțiune caritabilă.

Cât despre întalnirea de la Primărie, jurnalistul Narcis Daju a surprins mai mulți social democrați dar și apropiați ai primarului Romanescu. Romanescu spune că nu a fost vorba despre o ședință poltică în instituția pe care o conduce.

cât despre pomenile electorale, Romanescu susține că nu este de acord însă recunoaște că a apelat și el la astfel de practici.

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie va debuta în câteva săptămâni.

 

Articole similare

Back to top button