Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Accident pe un drum închis

Curse ilegale pe noua variantă ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Mai mulți conducători auto au intrat cu autoturismele pe un sector aflat în lucru, încă închis circulației rutiere. Din cauza vitezei mari, un tânăr, șofer de doar câteva luni, s-a izbit frontal de un parapete din beton, care avea rolul de a bloca accesul pe un alt sector al șantierului. Distracția tinerilor s-a lasat cu dosare penale.

Mai mulți șoferi au participat la curse ilegale pe noua variantă ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. A avut loc și un accident, iar poliția a deschis un dosar penal.

Din fericire șoferul si pasagerul nu au fost grav răniți. În urma impactului, parapetele din beton, greu de aproximativ 4To, a fost aruncat la peste 10 metri.

După acest incident care a tras un semnal de alarmă reprezentanților drumurilor, șatierul variantei ocolitoare a municipiului este păzit. Un paznic va fi in permanență pe aceste sectoare pentru a se asigura ca niciun alt șofer nu va mai pătrunde pană când lucrările nu vor fi finalizate.

Articole similare

Back to top button