Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ard pădurile Gorjului

Incendiile de vegetație uscată au pus stăpânire pe terenurile din Gorj. Flăcările au mistuit sute de hectare de vegetație și păduri, ajungându-se la pagube majore. Un astfel de incendiu devastator a cuprins pădurea din Târgu Cărbunești, sat Curteana. De câteva zile flăcările ard continuu pădurea și pășunea din zonă, iar pompierii gorjeni se luptă cu focul care s-a extins rapid.

Incendiu de proporții în Târgu Cărbunești. Flăcările amenință să distrugă întregi suprefețe de teren și pădure și în ciuda condițiilor dificile și a vântului puternic care a favorizat extinderea incendiului, echipajele de pompieri au încercat să oprească focul.

Pompierii gorjeni fac în continuare apel la cetățeni să nu lase focul nesuprevegheat și le reamintesc că arderile în mediul liber sunt interzise prin lege.

Sute de hectare de vegetașie uscată au ars ca o torță încă din primele zile ale anului. Flăcările au mistuit păduri și terenuri și chiar locuințe.

Articole similare

Back to top button