Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Mașini înmatriculate online

Românii își vor putea înmatricula mașinile online. Acest proiect de lege a trecut de Camera Deputaților și urmează să fie promulgat. Astfel, gorjenii care nu au posibilitatea să ajungă la sediul serviciilor de înmatriculări auto, de acum o pot face online prin intermediul unei aplicații. Cetățenii care își doresc să înmatriculeze și să radieze un autoturism o pot face de acasă.

Șoferii își pot înmatricula autoturismul de acasă fără a mai aștepta la coadă la sediul serviciilor de înmatriculări. Prin intermediul unei aplicații care va fi gestionată de Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări, posesorii autoturismelor își pot introduce datele necesare operaţiunilor de înmatriculare, transcriere a dreptului de proprietate asupra unui vehicul, emitere unui nou certificat de înmatriculare, radiere din circulaţie, precum şi declarare fiscală.

Românii care sunt plecați în afara țării se pot bucura de acest serviciu. De acum își pot radia mașinile online.

Un proiect de lege care prevede crearea unei aplicații prin care cetățenii care își doresc să înmatriculeze un vehicul sau să facă alte operațiuni, să poată face acest lucru fără a mai fi nevoie să se deplaseze la un sediul serviciilor de înmatriculare.

Articole similare

Back to top button