Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Femeile, încurajate să participe la viața politică

Femeile sunt încurajate să fie active în viaţa politică. Asigurarea egalităţii de gen în viaţa politică este o condiție pentru dezvoltarea unei societăți durabile. Pe acest principiu se bazează și membrii Partidului Național Liberal care își doresc ca femeile să ocupe locuri importante în politică. Nicolae Ciucă, președintele PNL, a ținut un discurs în care a declarat că încurajează egalitatea de gen și susține femeile care vor să ia parte la viața publică și politică.

Reprezentarea politică a femeilor din România este o categorie vulnerabilă. Pentru a sprijini egalitatea de gen și pentru a încuraja femeile să ia parte la viața politică, Nicolae Ciucă a făcut un anunț public și a declarat că și-a făcut un angajament pentru a încuraja femeile să ia parte la viața publică și politică, iar în aceste momente în Partidul Național Liberal este reprezentat în proporție de peste 40% de femei.

Câștigarea drepturilor femeilor a reprezentat de-a lungul timpului o luptă. În aceste momente mișcarea feministă a câștigat, femeile fiind o componentă imortantă în societate și în politică.

Chiar și pentru listele europarlamentare Nicolae Ciucă își dorește ca o femeie să fie pe primul loc.

Articole similare

Back to top button