Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Turismul, readus la viață

Turismul din Gorj va fi readus la viață. Una dintre componentele esențiale în promovarea unui județ plin de bogății cum este Gorjul lipsește. Târgu Jiu, orașul lui Brâncuși și nu numai, nu este promovat pe cât ar trebui. Senatorul de Gorj Ion Iordache își dorește ca județul nostru să fie vizitat de cât mai mulți oameni interesați de cultură, iar turismul să fie readus la viață.

Gorjul este un ținut natural cu peisaje de vis, însă promovarea lipsește cu desăvârșire. Pentru a readuce turismul la viață Ion Iordache a avut o întâlnire cu mai mulți specialiști. Tema discuțiilor o reprezintă situația turismului din Gorj la ora actuală și cum poate fi ea îmbunătățită.

Locurile spectaculoase care se află în județul nostru trebuie descoperite și promovate. Județul Gorj este dominat de natură și frumusețile ei. Peisajele pitorești, râurile și munții prezente în județul nostru îl fac să fie unic și un punct de atracție turistică important.

Articole similare

Back to top button