Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Prețul carburanților a explodat

Preţul carburanţilor a explodat în România! Încă de la 1 ianuarie prețul carburanților a suferit o creștere în urma actualizării accizelor cu rata inflației. După o perioadă în care prețul carburanților s-a stabilizat, a intervenit din nou inflația și se înregistrează noi creșteri.

Încă de săptămână trecută, prețul carburanților a început să crească semnificativ. Șoferii sunt cei care au de suferit și spun că de acum vor băga mâna mai adânc în buzunar dacă vor să folosească mașina. Oamenii sunt dezamăgiți de scumpirile care apar peste noapte și speră că nu se va ajunge în punctul în care ar putea renunța la mașină.

Nu doar luna ianuarie vine cu vești proate pentru șoferi, ci și luna iulie, care va aduce scumpiri de 72 de bani pe litru de benzină și respectiv 65 de bani pe litru de motorină. Aceste tendințe de creștere vor avea un impact semnificativ asupra costurilor de transport.

 

Articole similare

Back to top button