ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Robert Filip: „Dacă intru în luptă, câștig!”

Lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu este una dintre principalele bătălii care se va da în acest an electoral. PSD a anunțat că va merge pe mâna lui Marcel Romanescu, iar PNL ar urma să anunțe candidatul în următoarele săptămâni. Lista liberalilor ar fi una scurtă: Iulian Popescu, Robert Filip și Victor Banța. Candidatura lui Robert Filip, primarul din Rovinari, este cea care îi sperie pe rivali. Edilul nu spune încă dacă va intra în această bătălie cu Marcel Romanescu însă are un mesaj clar: „Dacă intru în luptă, câștig și fac și treabă!”

Robert Filip nu exclude o candidatură la primăria Târgu Jiu. Edilul spune că municipiul Târgu Jiu este un oraș care s-a întors în timp, în loc să evolueze.

Filip declară că în municipiul Târgu Jiu lipsește interesul pentru dezvoltare, acest lucru fiind vizibil.

Edilul orașului Rovinari spune că nu a luat o decizie în privința candidaturii, dar că dacă va intra în această luptă cu siguranță va câștiga.

Robert Filip, Victor Banța și Iulian Popescu au fost sondați de Partidul Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button