Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Prefectul cere intervenția ANPM în Gorj

Problema gropii de gunoi din Târgu Jiu este una interminabilă pentru că cetățenii din zonă trăiesc un adevărat coșmar din cauza mirosului insuportabil. Prefectul județului Gorj susține că a primit numeroase sesizări de la oamenii care locuiesc în Slobozia. Drept urmare, Iulian Popescu susține că a solicitat ca șeful Agenției Naționale pentru Protecția Mediului să vină în Gorj și să facă verificări.

 

Iulian Popescu a efectuat o serie de controale care au vizat groapa de gunoi, iar în urma controalelor au fost depistate mai multe nereguli. Prefectul județului Gorj a solicitat un control mai amănunțit al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Iulian Popescu solicită Agenției Naționale pentru Protecția Mediului un laborator mobil care măsoară gradul de poluare din aer.

În urma controalelor efectuate de prefectul județului Gorj și echipa de specialiști au fost scoase la iveală mai multe nereguli în ceea ce privește modul de funcționare al gropii de gunoi. Prefectul de Gorj a declarat că vor urma și alte controale.

Articole similare

Back to top button