Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Acuzații: Bătrâni neîngrijiți la azil

O familie din Gorj aduce acuzații grave la adresa reprezentanților unui Centru Rezidențial de Îngrijiri și Asistența Persoane Vârstnice aflat pe raza orașului Novaci. Femeia susține că mama ei nu a fost îngrijită corespunzator în timp ce se afla în centru. În urma sesizărilor făcute de familie, cei de la AJPIS au fost în control și au constat că centrul este autorizat să acorde servicii sociale conform certificatului de acreditare.

Fiica femeii este revoltată și cere explicații pentru felul în care a fost tratată mama sa în Centrul Rezidențial de Îngrijiri și Asistența Persoane Vârstnice aflat pe raza orașului Novaci. Aceasta a depus mai multe plângeri la organele abilitate.

Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Sociale a mers în control la Centrul Rezidențial de Îngrijiri și Asistența Persoane Vârstnice din orașul Novaci.

Urmarea a controalelor efectuate și a deficiențelor constate, echipele de inspectori sociali au dispus măsuri de remediere a deficiențelor contatate și au îndrumat reprezentantul serviciului social cu privire la obligația de a respecta în integralitate  standardele minime de calitate pentru întreaga perioadă de funcționare a serviciului social.

Articole similare

Back to top button