Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Morega, internat la psihiatrie

Dan Ilie Morega a fost internat la psihiatrie după ore în șir de audieri la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu. Polițiștii l-au însoțit pe fostul prefect la spital, acolo unde Morega va fi supus unei expertize psihiatrice. Lui Dan Ilie Morega i-a fost restras permisul de conducere din cauze medicale. Chiar și așa, a fost prins la volan în repetate rânduri și s-a ales cu trei dosare penale.

Dan Ilie Morega a fost dus la audieri după ce a fost prins la volan pe strada Victoriei din Târgu Jiu, asta deși permisul de conducere i-a fost restras. Trei mașini de poliție l-au blocat pe fostul prefect în trafic. Oamenii legii l-au dus pe Morega la audieri și ulterior la spital pentru o expertiză psihiatrică.

Dan Ilie Morega a spus că nu ar fi rezistat în arest dacă oamenii legii ar fi decis să îl rețină pentru 24 de ore și tocmai de aceea a acceptat să fie supus unui consult medical de specialitate.

Dan Ilie Morega are trei dosare penale după ce s-a urcat la volan în repetate rânduri deși permisul de conducere i-a fost restras.

Articole similare

Back to top button