Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Rezultate simulare Evaluare Națională 2024

Elevii de clasa a VIII-a au aflat rezultatele de la simularea Evaluării Naționale 2024. Lucrările au fost corectate, în premieră, digitalizat, iar notele vor fi transmise elevilor la clase de către profesorii lor.  În Gorj, din cei 2788 de alevi înscriși, peste 1000 nu au reușit să obțină „notă de trecere”.

Comparativ cu rezultatele simulării de anul trecut, sunt cu 17% mai mulți elevi care au luat sub nota 5. Pe de altă parte, doar 91 dintre elevii de clasa a VIII-a au luat 10. Din totalul celor peste 2700 de elevi gorjeni înscriși să susțină simularea Evaluării Naționale 2024, 147 de elevi au absentat.

Ministerul Educației reaminește faptul că este pentru prima dată când simularea se derulează în condiții similare cu cele de examen, digitalizat, iar lucrările nu au mai fost corectate de către profesorii din unitatea de învățământ, fiind distribuite aleatoriu evaluatorilor din toată țara.

Articole similare

Back to top button